Diensten

Onderhoud

Romatec B.V. staat garant voor de kwaliteit. Om deze kwaliteit te kunnen waarborgen is periodiek onderhoud belangrijk. Zo wordt stilstand tot een minimum beperkt en gaat de machine langer mee. Romatec B.V. kan u uitgebreid adviseren welke vorm van onderhoud het beste bij een uw machines past.

Reparatie

Mocht er dan toch nog eens een machine kapotgaan. Dan is Romatec B.V. uw partner voor een snelle en vakkundige reparatie. Onze goed ingerichte servicebussen zijn voorzien van alle nodige gereedschappen om uw machine zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

Revisie

Romatec B.V. reviseert machines in eigen beheer. U kunt na een grondig onderzoek zelf bepalen wat er wel of niet gereviseerd of gerepareerd wordt. Hiermee kunt u de kosten in de hand houden en ervoor zorgen dat de gewenste zaken worden aangepakt.

Bemiddeling

Zoekt U een gebruikte machine? Of heeft u een machine gevonden maar weet u niet zeker of dit wel de juiste keuze is voor u? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder. (Mob.: 06 - 13827277)

Aanpassingen

Ook voor het opbouwen van roetfilters bent U bij Romatec B.V. aan het goede adres. Wij kunnen voor U diverse typen roetfilters aanbieden en opbouwen, zoals het regeneratie-filter, voor machines in het dagelijks gebruik, het snel regeneratie-filter, voor machines in continu dienst en het roetfilter met een element voor machines die +/- 500 uur draaien op jaarbasis. Voor andere aanpassingen aan uw machines bent u tevens aan het goede adres. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.